Do the virtual communities match the real ones? (Communitarian perspective) - Jurová, Jarmila
Komunitárna koncepcia (skutočnej) reagujúcej komunity. Virtuálna (on-line) komunita ako nový typ komunity a jej porovnanie so skutočnou komunitou. Spoločné črty reálnych a virtuálnych komunít. Definícia responzívnej (reagujúcej) reálnej komunity.