Environmental issues and reflection of their perception in internet media - Nováčiková, Daša
Základné globálne environmentálne problémy a ich vplyvy. Masmediálne pokrytie environmentálnych tém, najmä klimatickej zmeny a globálneho otepľovania, v slovenských online denníkoch Sme a Pravda v období 09/2013-05/2016. Vplyv médií na verejnú mienku.