Intentional abuse of social networks with the goal of promoting ideas of anti-semitism, racism, and xenophobia - Slivka, Daniel
Manipulatívne metódy a ich účinky na sociálne siete, napr. špirála mlčania. Špecifické vplyvy médií na interakciu na sociálnych sieťach. Sociálne siete, hrozby a rizikový obsah. Charakteristika manipulátorských profilov.