Vplyv aglomeračných úspor na rast zamestnanosti v kreatívnych odvetviach na Slovensku - Klasová, Slávka
Vymedzenie kreatívnych odvetvií. Koncept aglomeračných úspor. Popis, metodika, dáta a zostavenie ekonometrického modelu.