Postupy účtovania v podvojnom účtovníctve - Adamíková, Monika
Úplné znenie opatrenia Ministerstva financií SR č. 23054/2002-92 zo 16. decembra 2002, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave PÚ. Právne predpisy s komentármi.