Development of the Tax System in the Slovak Republic after 1993 and Prospects for Tax Harmonization as a Member of the European Union - Vrtíková, Kristína
Harmonizácia daňového systému v Európskej únii. Daňová politika Slovenskej republiky a niekoľko významných reforiem, ktorými systém prešiel. Cieľom harmonizácie je spojiť členské štáty a vytvoriť hospodársku, politickú a kultúrne jednotnú skupinu krajín.