Vyváženosť práce a osobného života v európskych krajinách - Bulková, Kristína
Porovnanie vybraných faktorov vyváženosti pracovného a mimopracovného života v rokoch 2003, 2007 a 2012 na základe európskych prieskumov. Skúmanie ukazovateľov: miery stresu, únavy a nedostatku času na plnenie rodinných povinností v rámci work-life balance (WLB).