Bankový platobný záväzok – nový nástroj obchodného financovania - Jančíková, Eva, 1960-
Banky v posledných rokoch hľadali spôsob, ako vyjsť v ústrety klientom s novým produktom, ktorý by spájal určité výhody akreditívu a otvoreného účtu. Výsledkom bolo zavedenie nového produktu – bankového platobného záväzku (Bank Payment Obligation – BPO), ktorý ponúka flexibilné znižovanie rizika a finančné služby v rámci dodávateľského reťazca.