Finančné centrá zdieľaných služieb – reálne odvetvie ekonomiky SR - Daniel, Peter
Centrá zdieľaných služieb medzinárodných korporácií (Shared Service Centers, Global Business Centers) vo svete a na Slovensku. Centralizácia výkonu vybraných činností v rámci korporácie, teda z istého uhla pohľadu protiklad outsourcingu. Koncepcia podpory centier podnikových služieb na Slovensku. Uznesenie vlády Slovenskej republiky č. 287/2016 zo dňa 7.7.2016.