Ako vnímajú hodnotu značky spotrebitelia v segmente Y - Kusá, Alena
Problematika hodnoty značky v kontexte generácie Y. Pojem hodnota značky najmä z marketingového hľadiska, prezentácia nákupného správania generácie Y a ich vnímanie značiek, ktoré sú predovšetkým odrazom ich životného štýlu, spôsobu života s poukázaním na súčasné trendy v spotrebiteľskom správaní.