<The> current state of the issue of information needs and dispositions among small Czech farms - Tyrychtr, Jan
Zisťovanie súčasného stavu informačných potrieb a zariadení IKT v poľnohospodárstve Českej republiky v súlade s potrebami informačnej spoločnosti. Štruktúra fariem z hľadiska veľkosti pôdy, počtu zamestnaných, typu produkcie. Softvéry používané pre aktivity malých farmárov v Česku. Analýza informačných potrieb a IKT v poľnohospodárskom sektore v Česku.