Majú alebo nemajú malé a stredné podniky na Slovensku problém s prístupom k externým zdrojom? - Pitoňák, Daniel
Financovanie predstavuje dôležitú súčasť podmienok ovplyvňujúcich podnikanie malých a stredných podnikov (MSP). Identifikovanie nedostatkov v platobnej disciplíne a najvýznamnejšie prekážky rozvoja MSP na Slovensku.