Paradigmy značky v internetovom prostredí s využitím progresívnych on-line nástrojov marketingovej komunikácie - Moravčíková, Dominika
Teoretický základ manažmentu značky vrátane platformy paradigiem značky v internetovom prostredí s využitím progresívnych online nástrojov marketingovej komunikácie.