Aktuálne úlohy podnikateľskej etiky v novom globálnom prostredí - Svitačová, Eva
Podnikateľská etika v novom globálnom prostredí a potreba regulovať podnikateľské aktivity tak, aby ich podnikateľské subjekty realizovali zodpovedne voči obyvateľom, členom podnikania i voči prírode.