Budovanie značky ekoinovácií s využitím nových foriem marketingovej komunikácie - Zaušková, Anna
Ekoinovácie a ich podpora prostredníctvom nástrojov marketingovej komunikácie. Vplyvu marketingovej komunikácie na budovanie značky ekoinovácií.