Comparison of the factors affecting customers' satisfaction with online group buying in the Czech Republic and Canada - Pawlasová, Pavlína
Identifikovanie faktorov ovplyvňujúcich spokojnosť zákazníkov so skupinovými online nákupom v Kanade a porovnanie s výsledkami českých zákazníkov. Použitie metódy modelovania štruktúrnych rovníc. Analýza dát zbieraných v online dotazníku.