Hodnotenie a vplyv inovácií na hospodársky rast: komparatívna štúdia krajín EÚ a Slovenska - Pisár, Peter
Analýza a hodnotenie inovačného potenciálu a úrovne jednotlivých regiónov, ako aj analýza silných a slabých stránok regionálnych politík.