Postavenie značky z pohľadu spotrebiteľa a možnosti jej rozvoja - Nadányiová, Margaréta
Postavenie konkrétnej značky z pohľadu slovenských spotrebiteľov a možnosti na jej posilnenie. Podstata a význam značky, hodnota značky, branding a vplyv značky na spotrebiteľa.