Živnostníci ako jeden z indikátorov chudoby na príklade Nitrianskeho samosprávneho kraja - Veselovský, Ján
Vývoj počtu živnostníkov v Nitrianskom samosprávnom kraji (NSK) a v okresoch NSK v období 2001-2008 (celkovo a v prepočte na 100 obyvateľov produktívneho veku). Živnostníci ako indikátor chudoby v obciach NSK, hodnotenie chudoby obcí podľa 5 intervalov počtu živnostníkov.