Informačné zdroje a skúsenosti z praxe pri tvorbe podnikového marketingového informačného systému (MRIS) - Kollár, Vojtech
Hlavná úloha podnikového Marketingového informačného systému. Štruktúra podnikového Marketingového informačného systému. Externé zdroje – konzultačné spoločnosti a prieskumné agentúry. Podporné systémy marketingového rozhodovania a analýzy dát.