Finančné vzdelávanie žiakov ako nástroj zvyšovania finančnej gramotnosti spoločnosti - Birčárová, Monika
Aktuálna situácia v oblasti finančnej gramotnosti na Slovensku a formulovanie odporúčaní na jej zvyšovanie na základe praktických skúseností so vzdelávaním žiakov základných a stredných škôl. Roztrieštenosť koncepcií vzdelávania, Národný štandard finančnej gramotnosti, ako aj ďalšie aspekty finančného vzdelávania.