Analytical View on the Use of Mobile Platforms in Purchasing Process - Pollák, František, 1985-
Efektívne využívanie nástrojov elektronického obchodovania. Využívanie mobilných platforiem (tablety, mobilné telefóny) generáciou Y (nar. v období 1980-1995) pri nakupovaní na stredoeurópskom trhu. Dotazníkový prieskum medzi študentmi troch slovenských fakúlt - rozšírenosť mobilných zariadení, druhy nakupovaných tovarov, rozdelenie podľa pohlavia.