Vzťah so zákazníkom je vecou rozumu aj emócií - Auchter, Christian
Rozhovor s logistickým manažérom Bernhardom Simonom a strategickým expertom Philom Wintersonom o tom, ako vidia CRM (customer relation management) a orientáciu na zákazníka. Čo by si mali všímať dodávatelia služieb pre pochopenie zákazníckej spokojnosti.