GDPR alebo: ochrana osobných údajov po novom - Petrželka, Václav
Rozhovor s Václavom Petrželkom, regionálnym account manažérom firmy Trend Micro pe Českú republiku a Slovensko. Povinnosť najať data protection officera (DPO) vo verejných inštitúciach a firmách, ktoré pravidelne a systematicky spracovávajú väčší počet osobných záznamov. Európska smernica o zmene spôsobu spracovávania osobných údajov (General Data Protection Regulation - GDPR).