Měnové dopady veřejného dluhu - Střecha, Michal
Súčasný stav menových dopadov rastúceho zadĺženia. Endogénna a exogénna teória ponuky peňazí. Obeh peňazí súvisiaci s verejným dlhom a peňažnou ponukou.