Přístupy k fiskální politice jako nástroji stabilizace ekonomiky: historický pohled - Breinek, Pavel
Popis prístupov k fiškálnej politike v rámci historicky vzniknutých hospodársko-politických doktrín a náčrt významných teoretických a praktických problémov sprevádzajúcich využitie fiškálnej politiky k stabilizácii ekonomiky.