Konkurenceschopnost vysokých škol v kontextu regionálního rozvoje - Turečková, Kamila
Vysoké školy v regionálnom rozvoji. Tri skupiny aktivít, ktorými vysoké školy ovplyvňujú rozvoj regiónu. Vybrané štúdie analyzujúce ekonomický vplyv vysokých škôl na región. Koncept modelu konkurencieschopnej vysokej školy. Vnútorné aspekty konkurencieschopnosti vysokej školy.