Vybrané ukazatele sektorové analýzy nefinančních podniků se zaměřením na ČR - Verner, Tomáš
Zhodnotenie správania národných súkromných nefinančných podnikov ako aj nefinančných podnikov pod zahraničnou kontrolou. Sektorová analýza ukazovateľov: hrubý podiel na zisku, miera samofinancovania, hrubá rentabilita investovaného kapitálu (pred zdanením) a čistá rentabilita vlastného kapitálu (po zdanení) v období rokov 1993 až 2014 v Českej republike.