Poučení z Taxleaks: analýza příčin globálních daňových skandálů - Vondráček, Ondřej
Hlavné mechanizmy, ktoré sa používajú pri agresívnom daňovom plánovaní a kontexty nedávno odhalených schém korporátneho vlastníctva, ktoré boli vytvorené na účely dosiahnutia daňového úniku podnikov a na využívanie príjmov z pobrežných daňových rajov.