Online communication about accommodation facilities during the collection of customer feedback - Novotová, Jitka
Implementácia internetovej marketingovej komunikácie v rámci zberu spätnej väzby v ubytovacích zariadeniach Českej republiky. Analýza rozsahu nástrojov pomáhajúcim českým ubytovacím zariadeniam získavať spätnú väzbu od svojich zákazníkov. Výsledky výskumu ukázali, že osobné rozhovory, e-mail a sociálne siete sú najčastejšie používané nástroje spätnej väzby.