Comparison of indicators affecting satisfaction with online group-buying purchases of Generation Y customers in the Czech Republic and Canada - Pawlasová, Pavlína
Identifikácia indikátorov ovplyvňujúcich spokojnosť zákazníkov Generácie Y s on-line webovými stránkami v Kanade a Českej republike v rámci skupinového nákupu a porovnanie výsledkov. Nájdenie vhodného modelu s najdôležitejšími indikátormi vplývajúcimi na spokojnosť zákazníkov.