Vnímání značek kvality potravin v České republice: výsledky pilotní studie - Sadílek, Tomáš
Analýza výsledkov dotazníkového prieskumu postojov a názorov českých spotrebiteľov na značky kvality a vplyvu značky kvality na nákupné správanie pri výbere potravín. Prezentácia štruktúry výberového súboru, poradia faktorov, ktoré najviac ovplyvňujú nákup potravín a názorov respondentov na potraviny označenými značkami kvality.