Vývojové vlny predikčních modelů s důrazem na střední Evropu - Čámská, Dagmar
Popis vývojových vĺn vzniku predikčných modelov finančnej tiesne podnikateľských jednotiek so snahou o doplnenie charakteristiky vtedajšieho hospodársko-politického prostredia. Zdôrazňuje sa vývoj na väzbu tranzitných ekonomík v strednej Európe. Snahou je vývoj modelov predikcie finančnej tiesne zasadiť do širšieho ekonomického a sociálneho rozmeru.