Přehled využití konceptu safe harbour pro stanovení převodních cen - Kolář, Michal
Definícia Safe harbour podľa OECD. Prehľad súčasného využitia konceptu safe harbour v oblasti prevodných cien. Hlavné výhody a nevýhody zavádzania systému safe harbour. Rozdiely mezi CCA (Cost Contribution Arrangements) a službami. Safe harbour vo svete a v ČR. Popis systému nízkej kapitalizácie.