Prepojenie aktivít Prioritnej oblasti 4 Dunajskej stratégie s Medzinárodnou komisiou na ochranu vôd Dunaja - Vranovská, Andrea
Vo väzbe na dosahovanie environmentálnych cieľov Rámcovej smernice EÚ o vode predstavuje znečisťovanie vôd z poľnohospodárstva významný nadnárodný problém. Efektívne riešenie tohto problému predpokladá zlepšenie dialógu a spolupráce medzi vodným hospodárstvom a sektorom poľnohospodárstva na národnej, nadnárodnej/regionálnej úrovni, ako aj na úrovni EÚ. Aktivity v tejto oblasti.