Survey of stakeholder visualization approaches - Cenek, Martin
Práca prezentuje prehľad štúdií pre reprezentáciu / vizualizáciu zainteresovaných subjektov s návrhom vlastnej metódy reprezentácie. Predstavuje hlavné nedostatky existujúcich metód vizualizácie, atribúty, ktoré by mal obsahovať reprezentatívny model, ktorý by mohol implementovať najdôležitejšie súčasné poznatky a aký vizualizačný model je optimálny.