<The> Current state and prospects of trade relations between Ukraine and the European Union: the Visegrad vector - Moroz, Serhiy
Hlavné trendy a perspektívy obchodných vzťahov medzi Ukrajinou a krajinami V4. Zníženie zahraničného obchodu Ukrajiny v posledných rokoch v súvislosti s ekonomickou situáciou a vojenským konfliktom. Diverzifikácia trhov a nové obchodné príležitosti.