<The> Management of innovation processes in company - Latka, Martin
Inovačné aktivity sú dnes nevyhnutnou podmienkou rastu a konkurencieschopnosti podnikov v globálnom meradle trhu. Nároky zákazníkov, rastúca konkurencia, globalizácia a technologický rozvoj v meniacom sa podnikateľskom prostredí sa stalo hybnou silou inovácií.