Risk analysis and safety in road tunnels - Rázga, Martin
Analýza rizík pre slovenské cestné tunely sa vykonáva podľa technických podmienok TP 02/2011 prijatých na základe požiadaviek Európskej smernice 2004/54/ES o minimálnych bezpečnostných požiadavkách na tunely v EÚ. Model špecifického rizika DG-QRAM (Dangerous Goods - Quantitative Risk), vyvinutý v spolupráci s OECD-PIARC. Prevádzkové situácie a bezpečnosť dopravy v tuneloch.