<The> Factors affecting the competitiveness of regions - Chrobocińska, Katarźina
Faktory ovplyvňujúce vytváranie konkurencieschopnosti regiónu a ich vzájomná spolupráca. Meranie a hodnotenie konkurencieschopnosti regiónu.