Hodnotenie a priestorová diferenciácia zahraničnej návštevnosti na Slovensku - Kasagranda, Anton
Teoretické východiská a prehľad literatúry. Vývoj návštevnosti SR v období rokov 1985-2013. Štruktúra návštevnosti podľa štátnej príslušnosti. Priestorová diferenciácia zahraničnej návštevnosti (2013). Sezónnosť, alebo rozloženie návštevnosti počas roka (2013).