General information about green walls - Al Hosni, Mohammed Salem
Dopady skleníkového efektu spôsobujú čoraz väčšie a extrémnejšie ekologické problémy. Usporiadanie mestského prostredia pomocou zelených deliacich stien je najideálnejším prístupom k zeleni medzi budovami a domami. Priestorový rozvoj vegetácie s cieľom zlepšiť pohodu a kvalitu života v mestách.