Ako pri každom rozvode, aj v brexite ide najmä o peniaze - Pressburg, Adrian Peter
Proces vystúpenia Spojeného kráľovstva z Európskej únie a Európskeho spoločenstva pre atómovú energiu by mal trvať dva roky. Séria akcií britskej vlády, o ktorých sa na ostrovoch hovorí ako o rozvodovom procese. Štiepenie v Spojenom kráľovstve, problémové otázky Írskej republiky, Severného Írska a Škótska. Požiadavka Londýna, aby mohol z hľadiska unijného práva uzatvárať samostatné medzištátne obchodné dohody. Odhadované záväzky Spojeného kráľovstva do vypršania jeho členstva v EÚ.