20 rokov Slovenskej spoločnosti aktuárov - Bilíková, Mária, 1951-
Pri príležitosti 20. výročia vzniku SSA sa dňa 8. 11. 2016 uskutočnilo slávnostné stretnutie členov SSA, kde sa okrem iného zhodnotil podiel spoločnosti na aktuárskom živote na Slovensku.