Párový t test - Hanák, Róbert, 1979-
Párový t- test sa používa na porovnávanie hodnôt premennej u rovnakého respondenta v dvoch rôznych experimentálnych podmienkach. Napríklad pred školením a po školení. Riešenie konkrétneho zadania.