Effective brand communication through social networks - Bednárik, Jaroslav
Efektívna komunikácia značiek prostredníctvom sociálnych sietí. Sociálne médiá umožňujú spoločnostiam získať si trhové skupiny za nižšie ceny. Príspevok osvetľuje jednotlivé kroky, ktoré značky musia sledovať, aby boli schopné vybudovať si silné meno na sociálnych médiách. Prípadová štúdia vybraných značiek a ich komunikácie v online priestore.