Globalization forces and company performance - Lesáková, Dagmar, 1949-
Klasifikácia a definícia účinkov globalizácie. Vplyv globalizácie na výkonnosť podniku. Hrozby a príležitosti na globálnom trhu. Výsledky dotazníkového prieskumu medzi manažérmi zo spoločností na Slovensku.