Vplyv environmentálneho označovania produktov na spotrebiteľov - Miklenčičová, Renáta
Environmentálne označovanie produktov. Typy environmentálneho označovania - typ I, II, III. Výsledky prieskumu zameraného na vplyv environmentálneho označenia produktov.