Talent management: focus on Slovak enterprises - Sirková, Michaela
Intenzita implementácie talent manažmentu v slovenských spoločnostiach. Hlavné dôvody implementácie, respektíve neexistencie riadenia talentu, rozdiely v názoroch na dôležitosť implementácie talent manažmentu ako aj prístup k rozvoju talentu zamestnancov medzi organizáciami na Slovensku.