Influence of Classification of Accounting Entities for Reporting in the Context of Legislative Changes - Stanley, Renáta, 1981-
Klasifikácia účtovných jednotiek. Účtovná závierka mikro podnikov, malých a stredných podnikov. Vplyv klasifikácie na výkazníctvo.